A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Одеський інклюзивно - ресурсний центр № 7"

Поради батькам

Дата: від до Скинути

День вишиванки - дата, історія та традиції

Вперше це свято відзначили у 2006 році, коли студентка Чернівецького національного університету запропонувала своїм одногрупникам прийти на заняття у вишитих сорочках. Ініціативу підтримали викладачі та студенти всього навчального закладу.

14:10 19.05.2022

Як тренувати пам’ять у дітей

Хорошим методом тренування пам'яті є використання різноманітних мнемотехнік, які до того ж допомагають краще запам'ятовувати інформацію.

14:06 17.05.2022

Як навчити дитину ділитися з іншими

Приблизно до чотирьох років концепт «поділитися» недоступний для розуміння дитини. Ближче до 3 років вона може відібрати іграшку і іноді проводити обмін з іншою дитиною.

14:03 17.05.2022

Як правильно хвалити дитину

Дитині будь-якого віку насамперед потрібно, щоб батьки її помічали. У нормі дитина і батьки пов'язані відносинами прихильності, в ідеалі - це стосунки надійної прихильності. Тобто дитина чітко знає не тільки те, що вона ваша, але і те, що вона вам потрібна і вами любима, ви готові її захищати і про неї дбати. Похвала — це один із способів виявити увагу до дитини.

13:01 16.05.2022

Симптоми розладу із дефіцитом уваги та гіперактивністю (РДУГ)

Зазвичай РДУГ діагностують з 7 років, тому досить складно відокремити нормальну активну поведінку дитини, що відповідає віковим нормам від проявів РДУГ. Дитина з РДУГ може бути дуже активною, непосидючою і постійно розмовляти, а може, навпаки - занадто тихою, багато мріяти, сидячи в куточку з поглядом, спрямованим в простір, віддавати перевагу спокійним іграм на самоті.

14:59 12.05.2022

Як розвивати у дітей уважність та здатність концентруватися

Щойно людина народжується, на неї обрушується маса сенсорних подразників.Згодом ми освоюємося і досить вибірково ставимося до настирливої нісенітниці, яка заважає нам утримувати увагу на тих речах, які відповідають нашим цілям.

15:01 11.05.2022

Криза першого року життя

Ваш малюк росте й щодня дізнається про щось нове. До одного року він вже такий дорослий, що ви з подивом згадуєте, яким маленьким та беззахисним він був, коли народився. Тепер він ходить, або намагається, розуміє слова дорослих і намагається говорити сам.

11:28 09.05.2022

Синдром Патау

Сьогодні виділяють дві найбільш характерні форми захворювання:

10:28 09.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень